Monday , July 15 2024

Aviz ISU Brasov

Este necesar un aviz ISU Brasov pentru adaposturile pentru protectie civila?

In momentul in care vine vorba despre documentele emise de catre Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ne referim la aviz ISU Brasov. De asemenea, putem face referire si la o autorizare ISU Brasov.

In randurile care urmeaza vom discuta despre aceste documente emise de catre ISU Brasov. Veti afla chiar si ca un aviz pompieri Brasov este necesar si pentru adaposturile de protectie civila. De asemenea, din articol puteti afla si care sunt cladirile care au nevoie de un astfel de document.

Importanta unui aviz ISU Brasov

Asadar, cand vine vorba despre avize isu pentru adaposturile de protectie civila ne referim la cladirile noi, care au subsol. Aceste cladiri pot reprezenta sedii ae institutiilor publice locale sau ale autoritatilor. Suprafata desfasurata a acestora fie este egala cu 600 de metri patrati, fie este mai mare.

Este necesar un aviz ISU Brasov si pentru cladirile noi in care au loc activitati de comert. Si pentru cladirile in care are loc un proces de productie sau sunt depozitate bunuri si produse poate fi necesar un aviz. In toate aceste cazuri, avizul este necesar daca aria desfasurata ese mai mare sau egala cu 600 de metri patrati.

Aviz ISU BrasovCladirile noi care au subsol si au destinatia birouri sau destinatie financiar – bancara pot avea nevoie de aviz. De asemenea, cladirile cu destinatie de asigurari si burse pot avea nevoie de aviz. Acest tocument eliberat de ISU este necesar daca aria desfasurata este de minim 600 de metri patrati.

De retinut

Pentru cladirile noi prevazute cu subsol daca au ca destinatie invatamantul si au suprafata de 600 de metri patrati sau mai mult, este necesar avizul. La fel stau lucrurile si in ceea ce priveste cladirile cu destinatie de ingrijire a elevilor, studentilor sau a copiilor prescolari.

Si cand vine vorba despre cladirile noi cu subsol, unde sunt ingrijiti batranii sau persoanele fara adapost, lucrurile sunt similare. La fel si cand vine vorba despre cladirile cu subsol, noi, unde sunt ingrijite persoanele cu dizabilitati. Daca suprafata acestor cladiri este egala sau mai mare cu 600 mp, este necesara avizarea ISU.

Cladirile noi care sunt precazute cu subsol si care sunt destinate culturii, daca au cel putin 600 mp suprafata, au nevoie de aviz ISU Brasov. Si cand vine vorba despre cladirile cu suprafata minima de 600 mp care sunt unitati de cazare, este nevoie de aviz ISU.

Cladirile care deservesc ca gara, autogara sau aerogara, au nevoie de aviz ISU daca au suprafata egala sau mai mare de 600 de metri patrati.

In schimb, cand discutam despre cladirile noi prevazute cu subsol, daca sunt folosite pentru desfasurarea activitatilor sportive, lucrurile sunt diferite. In aceasta situatie, avizul este necesar daca acele cladiri au o capacitate de 400 de locuri, indiferent de aria desfasurata.

Si pentru cladirile de locuit care au subsol, este necesara avuzarea ISU daca suprafata desfasurata depaseste 600 mp.

Chiar si lacasele de cult au nevoie de avizare ISU cand aria desfasurata este mai mare sau egala cu 600 mp. Exceptie de la regula insa fac casele monahale.

Concluzie

Un aviz ISU Brasov este dupa cum se poate vedea, un document extrem de important. Este necesar pentru diverse tipuri de cladiri, indiferent de activitatea desfasurata. Atat restaurantele cat si unitatile de cazare, lacasele de cult, depozitele si nu numai, au nevoie de aviz.

Acesta poate fi acum obtinut cu usurinta. Exista firme de specialitate care intocmesc si depun documentatia necesara pentru a obtine avizul.

Citeste si...

Tocuri Fixe

Tocuri Fixe

Care sunt materialele comune pentru tocuri fixe ale usilor? In lumea constructiilor si amenajarilor interioare, …

Termopan Brasov

Termopan Brasov

Care sunt cele mai importante avantaje ale unui geam termopan Brasov? Geamurile termopan Brasov au …

Geamuri Termopan Brasov

Geamuri Termopan Brasov

Merita sa aleg geamuri termopan Brasov ? Multi proprietari de case si apartamente se intreaba …