Monday , July 15 2024

Roluit Jante – Indreptat Jante Auto

Roluit Jante

Atunci cand sunteti pe drum, se pot intampla multe. Printre acestea se numara si lovirea jantelor datorita unor accidente sau al unui impact cu reziduuri de pe drum. Indiferent de cauza, serviciul de Roluit Jante poate fi raspunsul.

Roluit Jante

Nu toate jantele lovite trebuie inlocuite. Inlocuirea acestora este extrem de costisitoare in anumite cazuri. Iar probabilitatea rezolvarii problemei prin indreptare sau roluit este foarte mare. O vulcanizare care se ocupa si de Indreptat Jante Auto, va va oferi cele mai bune solutii pentru restaurarea jantelor. Una dintre metodele cele mai uzuale in ziua de azi este indreptare jantelor prin roluire.
Roluit Jante - Indreptat Jante AutoAcest lucru se realizeaza cu un utilaj precis, numit masina de roluit sau masina de indreptat jante prin roluire. Vulcanizarile nu mai folosesc metoda veche de indreptare cu ciocanul. Acesta consuma foarte mult timp si nu este la fel de efectiv. In plus, aceste utilaje de indreptat jantele, pe langa ca sunt precise, necesita si un timp foarte scurt. Un indreptat dureaza aproximativ 7 minute.

Indreptat vs Inlocuire

Nu va puteti decide ce sa alegeti dintre indreptat sau inlocuit? Atunci trebuie sa stiti ca indreptarea este mult mai accesibila. In plus aceasta este mult mai economica. Indreptarea sau roluirea jantei va dura putin timp, cateva minute. Iar costurile acesteia sunt foarte mici comparativ cu achizitionarea unor jante noi.

Citeste si...

ITP Brasov

ITP Brasov

ITP Brasov Un ITP Brasov cat se poate de bun va fi indicat pentru voi. …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Este o idee foarte buna sa alegeti un serviciu bun de …

Vulcanizare Mobila Brasov

Vulcanizare Mobila Brasov

Vulcanizare Mobila Brasov Un serviciu bun de Vulcanizare Mobila Brasov este alegerea cea mai ideala. …