Sunday , January 29 2023

Epilare Definitiva

Informatii generale despre procedura de epilare definitiva

Procedura de epilare definitiva reprezinta la momentul actual, cea mai eficienta metoda pentru a indeparta firele de par nedorite de pe diverse suprafete eale corpului.

Chiar daca exista si alte solutii cum ar fi printre altele crema epilatoare, epilarea cu ceara, utilizarea epilatorului sau a aparatului de ras, cele mai bune rezultate le ofera epilarea definitiva.

Procedura de epilare definitiva

In trecut, aceasta procedura nu era foarte eficienta pentru parul deschis la culoare sau pentru pielea inchisa la culoare, insa odata cu trecerea timpului si cu evolutia tehnilogiei, procedura a devenit cea mai eficienta si cea mai des utilizata.

Epilare DefinitivaPersoanele care intentioneaza sa elimine parul nedorit de pe diferite suprafete ale corpului, trebuie sa stie ca pentru a beneficia de cele mai bune rezultate trebuie sa participe la un numar de aproximativ 6 – 8 sedinte, care vor fi realizate la un interval de 6 saptamani pentru fata, in timp ce pentru corp sedintele se vor repeta la un interval de 4 saptamani.

De ce sa alegi Epilare Definitiva Cu Laser Brasov? In ceea ce priveste ciclul de crestere al parului, acesta este de aproximativ 6 luni, ceea ce inseamna ca rezultatele finale ale acestei proceduri vor fi vizibile dupa ce vor fi parcurse doua cicluri de crestere.

De mentionat este faptul ca epilarea definitiva, in ciuda denumirii sale este o procedura care necesita una – doua sedinte de intretinere pe an.

Este o procedura dureroasa?

Daca intentionati sa optati pentru procedura de epilare definitiva dar va este teama de durere, nu trebuie sa va faceti griji. Procedura nu este deloc dureroasa, iar persoanele care aleg sa-si elimine astfel firele de par, se simt chiar confortabil.

In plus, pentru linistea pacientilor facem precizarea ca in zonele sensibile cum ar fi de exemplu zona inghinala, poate fi aplicata o crema anestezica. Cu toate acestea, chiar si fara a fi aplicata crema respectiva, tot nu va exista nici un fel de durere.

Un amanunt extrem de important pe care trebuie sa il cunoasca persoanele care isi doresc sa beneficieze de aceasta procedura este ca trebuie sa se fereasca pentru o perioada de cel putin cinci zile, imediat dupa fiecare sedinta.

Citeste si...

Produse Italia

Produse Italia

De ce sa alegi Produse Italia? Gama de Produse Italia ofera beneficii maxime. Cele mai …

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti Puteti avea in vedere o Gradinita Bucuresti de calitate. Exista multe astfel de …

Televiziune Live

Televiziune Live

Televiziune live Tineti cont de alegerea unui serviciu de Televiziune Live. Un astfel de serviciu …