Saturday , May 18 2024

Geamuri Termopan Brasov

Merita sa aleg geamuri termopan Brasov ?

Multi proprietari de case si apartamente se intreaba daca merita sa aleaga geamuri termopan Brasov. In conditiile in care exista si alternative ale termopanelor, este firesc sa apara si aceasta curiozitate cu privire la geamurile termopane.

Acest articol le este dedicat in totalitate si va prezinta cateva dintre motivele datorita carora, credem ca este recomandat sa le alegeti in locul alternativelor existente.

Ce sunt de fapt aceste geamuri termopan Brasov?

Inainte de a discuta despre motivele datorita carora merita sa optati pentru geamurile termopane, trebuie sa stiti exact ce sunt acestea. Ei bine, ferestrele cu geamuri termopane sunt realizate din doua geamuri de sticla cu un strat de gaz inert, mai ales argon sau kripton, etansat intre ele.

Atat geamurile, cat si spatiul de aer sunt conductoare slabe de caldura, si astfel, se combina pentru a se asigura ca prin ele caldura nu trece, reducand impactul conditiilor de mediu din exterior asupra temperaturilor interioare.

Un dezavantaj major asociat cu acest tip de fereastra este ca nu poate fi reparat daca se intampla ceva si unul dintre geamuri devine permeabil.

Geamurile termopane nu pot fi reparate in general deoarece daca un strat de sticla este spart, gazul aflat intre straturile de sticla se va pierde. Practic, intr-o asemenea situatie este nevoie de inlocuirea lui.

Avantajele geamurilor termopane

Geamuri Termopan BrasovIdeea de a va orienta spre geamuri termopan Brasov este grozava, luand in considerare numarul mare de avantaje pe care acestea il au. In randurile de mai jos sunt enumerate o parte dintre cele mai evidente avantaje ale acestor geamuri.

1. Eficienta energetica foarte buna

Se spune ca locuintele prevazute cu geamuri termopane Brasov sunt capabile sa pastreze locuintele calduroase iarna si racoroase vara. Combinatia dintre sticla si aer face un izolator foarte puternic.

Se crede ca o fereastra termopana cu geam dublu care functioneaza bine mareste izolatia cu peste 60 la suta. Acesta este un avantaj major intrucat impiedica efectiv caldura excesiva sa-si gaseasca drumul in interior in timpul verii.
La fel iarna, un procent bun din energia din sistemul de incalzire ramane in circulatie in interiorul casei.

2. Costuri reduse pentru facturile la energie

Facturile la energie sunt mereu in crestere, inflatia si achizitionarea de aparate noi alimentate de electricitate jucand cele mai importante roluri in aceasta crestere.

Ferestrele termopane cu geam dublu anuleaza acest lucru reducand cantitatea de caldura necesara pentru a mentine casa calda in timpul iernii si actionand ca un sistem de aer racire in timpul verii, care permite mai putin de 75% din caldura soarelui sa patrunda in casa.

3. Reduc condensul

Condensul poate fi o problema majora, mai ales in casele mai vechi. Umiditatea se poate acumula pe suprafetele din lemn, facandu-le sa inceapa sa se descompuna.

De asemenea, apa condensata poate reprezenta o amenintare reala pentru sanatatea familiei dvs., mai ales in timpul sezonului rece.

Ferestrele termopane prevazute cu geamuri termopan Brasov abia ofera o platforma pentru condens, deoarece niciunul dintre geamuri nu intra in contact cu conditiile contrastante (caldura si frig) simultan.

Alte avantaje

In afara celor trei avantaje majore pe care le au aceste geamuri termopan Brasov, mai putem sa ne gandim la faptul ca sunt foarte bune pentru izolatia fonica.

Sunt foarte apreciate si datorita faptului ca sunt placute ochiului, si au un raport calitate – pret excelent. Este firesc asadar ca fiecare proprietari sa fie constient ca merita sa faca o astfel de investitie pentru confortul porpriei locuinte.

Citeste si...

Deratizare Zalau

Deratizare Zalau

Este nevoie de deratizare Zalau pentrau eliminarea rozatoarelor? Rozatoarele precum soarecii si sobolanii pot provoca …

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Ar trebui sa aleg serviciile de amenajari reamenajari si renovari Brasov? Daca doriti sa va …

Electrician Brasov

Electrician Brasov

Care sunt responsabilitatile unui electrician Brasov? Un electrician Brasov va poate fi de ajutor in …