Friday , September 22 2023

Apartamente De Vanzare Constanta

Apartamente De Vanzare Constanta

Va intrebati de ce sa optati pentru una dintre ofertele avantajoase de Apartamente De Vanzare Constanta? Rasspunsul este simplu. Motivele sunt multiple. Dar unul dintre acestea, care merita dezvoltat, este garantia de care veti beneficia. Haideti sa vedem care sunt garantiile oferite.

Apartamente De Vanzare ConstantaGarantie pentru finisaje – la apartamentele noi veti beneficia de garantii pentru finisajele executate de catre constructor. Astfel, daca peretii sunt crapati, patati, inetestici sau prezinta alte probleme, anuntand constructorul, acesta va executa reparatiile.

Garantie pentru elementele de tamplarie – aceste elemente incluse in toate ofertele de Top Apartamente Constanta pot prezenta diferite defectiuni. Astfel, daca geamurile si usile nu se inchid corespunzator, nu izoleaza sau prezinta alte probleme, trebuie sa contactati constructorul. Acesta le va repara, sau le va schimba.

Garantie pentru instaltii si obiectele sanitare – daca instaltiile de apa, gaz sau electrice prezinta probleme, scurgeri sau defectiuni, acestea vor fi reparate de catre constructor. Aici este inclusa si centrala termica si termostatul. Dar obicetele sanitare (baterii, chiuvete, etc).

Citeste si...

Transportul mărfii cu duba

Transportul mărfii cu duba

Transportul mărfii cu duba Transportul mărfii cu duba este o forma eficientă și ușor de …

Decodare Telefon Brasov

Decodare Telefon Brasov

Cum se face o decodare telefon Brasov? Unii utilizatori de smartphone-uri pot avea nevoie de …

Casting Prezentator

Casting Prezentatori

Casting Prezentatori – CUM SĂ DEVII UN PREZENTATOR DE SUCCES SFATURI ȘI TRUCURI DE LA …

Leave a Reply