Monday , July 15 2024

Conducere Defensiva

Conducere defensiva

Normele de Conducere Defensiva sunt foarte importante. Trebuie sa tineti mereu cont de aceste norme si veti avea de castigat. Multe dintre accidentele rutiere au loc datorita faptului ca nu se respecta aceste norme de conducere. Soferii prioduc accidente deoarece conduc imprudent. De asemenea, viteza nu este adaptata conditiilor de drum. Neacordarea prioritatii este si ea o problema. Condusul defensiv scade riscul implicarii intr-un accident.

Conducere defensiva

Conducere DefensivaEste important sa va examinati mereu cu atentie masina. Chiar si instructorii de Conducere Defensiva incurajeaza acest lucru.  Verificati astfel rotile si nivelul uleiului. De asemenea, aveti in vedere si ca luminile sa functioneze bine. Ar trebui sa va intre in reflex sa faceti aceste lucruri importante. Nu uitati ca atunci cand mergeti cu masina sa va puneti centura. Chiar si daca aveti de parcurs o distanta scurta, centura ar trebui pusa. Persoanele de pe locurile din spate ar trebui sa-si puna si ele centura. Un accident la viteza de 60 km/h poate provoca acidente destul de grave. Tineti cont de acest lucru.

Nu uitati ca in trafic ar trebui sa fiti cat mai vizibili. Aprindeti-va luminile de intalnire chiar si pe timp de zi. Semnalizati-va de fiecare data intentiile. O masina cu farurile aprinse este mai vizibila de ceilalti soferi. Ei va vor putea anticipa mai rapid intentiile pe care le aveti in trafic. Semnalizati-va mereu toate intentiile. De asemenea, nu ezitati sa semnalizati inclusiv pietonii.

Conducere defensiva

In trafic ar trebui sa fiti cat mai calmi. Nu raspundeti niciodata la provocarile altora. De asemenea, nu ar trebui sa-i educi pe altii sicanandu-i in trafic. Fiti mereu calmi si nu intrati intr-o competitie cu voi. Un alt lucru important este sa va asigurati de fiecare data in oglinzi. Ar trebui sa faceti acest lucru la maximum 10 secunde.

Cand intrati in intersectii, nu intrati cu o viteza mare. Nu ar trebui sa depasiti 40 km/h cand ajungeti intr-o intersectie. Multe dintre accidentele urbane au loc in intersectii. Un alt lucru important este folosirea franei de motor. Cu ajutorul acesteia veti putea incetini atunci cand intrati intr-un viraj. Aveti in vedere toate aceste aspecte foarte importante. Veti avea mereu de castigat.

Citeste si...

Servicii Transport Marfa Bacau

Servicii Transport Marfa Bacau

Ce servicii transport marfa Bacau exista la ora actuala? In fiecare zi, exista persoane care …

Cartier Rezidential Brasov

Cartier Rezidential Brasov

Detalii importante inainte de a va muta intr-un cartier rezidential Brasov Cu siguranta exista foarte …

Transportul mărfii cu duba

Transportul mărfii cu duba

Transportul mărfii cu duba Transportul mărfii cu duba este o forma eficientă și ușor de …

Leave a Reply