Monday , July 15 2024

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty și managementul greutății

O mare problemă de actualitate o reprezintă ,,lupta cu slăbitul,,.În ultimii ani , această problemă a început să se extindă și în România, un recent studiu dovedind faptul ca 55% din populația tării este supraponderală. Dar aceasta nu este singurul motiv de îngrijorar, din păcate, odată cu creșterea în greutate, organismul este predispus, foarte ușor, la o mulțime de boli.

După cum bine știți, pe piață circulă foarte multe rețete de slăbit, fel și fel de diete minune formate dupa ureche. Chiar daca dorința de a slabi este foarte mare , totuși este indicat să recurgem la toate aceste trucuri de pe internet , sau auzite pe-ici-pe-colo, din simplele motive că:s unt foarte greu de ținut, sunt drastice și mai ales, nesănătoase.

LR Health & BeautyDin aceste motive, LR Health & Beauty se poate lăuda cu un program revoluționar de slăbit, creat să aduca cele mai bune rezultate în doar 28 de zile. Programul ,,28 Days Body Mission,, are la bază studiile unui renumit medic nutriționist din Germania , dr. Sven Werchan, ceea ce înseamnă că putem acorda mare încredere acestui program. Pe ce se bazează și din ce este format ? Este foarte simplu, nu vă așteptați să vedeți un arsenal de tablete și tuburi cu pastile.

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty urmărește să îndeplinească prin acest program, și reușește, nevoile corpului nostru fără ca efectul de înfometare să apară. Tot procesul constă în înlocuirea a două mese din zi, cu produsele LR, completate cu o masă aleasă de noi. Ce sunt acești înlocuitori? Gama FiguActiv este diversificată, tocmai pentru a acoperi o mare parte din gusturile noastre : supă de roșii, de legume și cury sau de cartofi care pot reprezenta masa de prânz; shake-ul, care poate înlocui micul dejun, vine in diferite variante, căpșuni-banane, vanilie și latte macchiato. Deoarece acest program trebuie să asigure o bună alimentație pe tot parcursul zilei, este necesar sa avem și câteva gustări în meniul nostru zilnic iar LR propune batoanele FiguActiv numai bune pentru momentele în care simțim nevoia unei ciocolate sau a unui snack.

LR Health & Beauty prin ,,28 Body Mission,, se ocupă și de sănătate, nu ne dorim ca în urma unui program de slăbit să producem cu un dezechilibru în organism. Tocmai din acest motiv intervin alte trei ajutoare: ceaiul de plante care ajută la o mai bună digestie și băutura proteică, cea mai importantă parte din acest program, deoarece cu ajutorul acesteia masa musculară nu va avea de suferit și nu ne vom îngrășa imediat după terminarea celor 28 de zile de program.

Poate nu vor convinge pe nimeni aceste vorbe, insă puterea exemplului este cea mai importantă. Poate așa am spus și eu când am auzit prima oară despre acest program, iar partea negativistă din mine mi-a spus că așa ceva nu poate fi real și să nu mă las păcălită. Am avut un foarte bun exemplu lângă mine iar asta m-a ajutat să înțeleg faptul că tot ce am spus mai sus este real. Se poate slăbi foarte rapid, fără înfometare și cel mai important, într-un mod sănătos.

Citeste si...

Servicii Transport Marfa Bacau

Servicii Transport Marfa Bacau

Ce servicii transport marfa Bacau exista la ora actuala? In fiecare zi, exista persoane care …

Cartier Rezidential Brasov

Cartier Rezidential Brasov

Detalii importante inainte de a va muta intr-un cartier rezidential Brasov Cu siguranta exista foarte …

Transportul mărfii cu duba

Transportul mărfii cu duba

Transportul mărfii cu duba Transportul mărfii cu duba este o forma eficientă și ușor de …

Leave a Reply