Wednesday , June 12 2024

Tabere De Ski

Tabere de Ski

Copiii si adolescentii pot participa la Tabere de Ski. Durata acestor tabere este de aproximativ o saptamana. Se ofera pachete integrate. Acestea includ mai multe servicii. Cazarea este asigurata la pensiuni sau hoteluri situate in apropierea partiilor de ski. Cazarea se alege a fi la o distanta cam de aproximativ cincizeci de metri de partia de ski. In fiecare zi se vor desfasura, in medie, un numar de patru ore de ski. Se ofera echipament de ski, format din : schiuri, clapari si bete. In timpul liber se efectueaza activitati extra, cum ar fi: patinaj, sanius, discoteca, karaoke, concursuri de dans, biliard. Preturile sunt competitive. Copii pot veni insotiti de parinti. Adolescentii isi pot petrece timp in compania prietenilor.

Tabere de Ski

Tabere De SkiInstructorii atestati specifica parintilor care este bagajul corespunzator pentru participarea micutilor la Tabere de Ski. Bagajul trebuie sa contina: o pijama, trei perechi de strampi, sosete groase, bluze pe gat, papuci de casa, costum de ski, caciula, manusi, incaltaminte de iarna, ochelari de ski, cagula, casca de ski. Pentru cei avansati, este necesar si carnetul de evaluare dat de scoala de ski. Monitorii de ski asigura desfasurarea lectiilor pe partie in conditii de siguranta deplina. Acestia dispun de o experienta profesionala vasta.

Copii vor invata sa schieze de la varste fragede. Varsta minima de participare la tabere de ski este de patru ani. Tinerii care stiu sa schieze au posibilitatea sa isi consolideze cunostintele. Isi pot perfectiona stilul de a schia. Pot atinge inclusiv performante sportive, daca isi doresc acest lucru. Pot sa urmeze inclusiv o cariera sportiva.

Tabere de Ski

Prin participarea la Tabere de Ski cei mici invata sa aiba un stil de viata sanatos. Atmosfera este una relaxanta si distractiva. Se ofera cele mai bune conditii de instruire. Toata atentia monitorilor de ski atestati se indreapta asupra cursantilor. Acestora, li se vor explica, inca de la inceput, normele de conduita si de comportament pe care acestia trebuie sa le invete. Comportamentul incepatorilor pe partia de ski este esential. Respectarea normelor deontologice asigura desfasurarea acestui sport de iarna in conditii de siguranta deplina. Totodata, li se explica, pas cu pas, to ceea ce au de facut.

Citeste si...

Piscina Rasnov

Piscina Rasnov

Cine merge la piscina Rasnov? Persoane din toate categoriile de varsta sunt prezente la piscina …

Pescuit rapitor

Pescuit rapitor Alegand aceasta activitate de Pescuit Rapitor, veti lua decizia cea mai buna pentru …

Rulota Brasov

Rulota Brasov

Rulota Brasov Alegand aceasta Rulota Brasov, veti putea sa va bucurati mereu de o multime …

Leave a Reply