Wednesday , June 12 2024

Test Oftalmologic

Test Oftalmologic

Cand vine vorba de un Test Oftalmologic, fiecare dintre noi se gandeste la un anumit test. Deaorece, exista numeroase tipuri de teste oftalmologice. Majoritatea persoanelor, cand se gandesc la un astfel de test, se duc cu gandul la popularul test al vederii la distanta cu numere si/sau cifre.

Test OftalmologicDar exista mult mai multe astfel de teste pe care le puteti incerca acasa, sau, mai degraba, in prezenta unui Optometrist Brasov. Deoarece, acesta dispune de cunostintele necesare pentru a interpreta intr-un mod eficient si precis rezultatele testului. Ceea ce dvs singur acasa nu veti putea face.

Pentru testul Amsler nu aveti nevoie decat de grila amsler, si optional de ceva pentru a va acoperi un ochi. Dar acest lucru veti putea face si cu mainile. Testul va incepe prin acoperirea unui ochi si privirea grilei cu ochiul care nu este acoperit. Acest test se va face pentru fiecare ochi in parte. Grila contine linii simetrice care se intersecteaza. Daca pacientul observa anomalii pe grila, acest lucru indica o problema de vedere.

Citeste si...

Endocrinologie Brasov

Endocrinologie Brasov

Endocrinologie Brasov – Importanta sistemului endocrin Problemele hormonale sunt din ce in ce mai raspandite. …

Ortodont Brasov

Ortodont Brasov

Ortodont Brasov Alegeti un Ortodont Brasov cat mai bun. El va va oferi sfaturile dorite …

Chirurgie Dentara Brasov

Chirurgie Dentara Brasov

Chirurgie Dentara Brasov Un serviciu cat mai bun de Chirurgie Dentara Brasov este indicat pentru …

Leave a Reply