Friday , September 22 2023

Apartamente 3 Camere Constanta

Apartamente 3 Camere Constanta

Familia dumneavoastra s-a marit si aveti nevoie de un nou camin? Nimic mai simplu! Va punem la dispozitie apartamente 3 camere Constanta in care sa va gasiti confortul, dumneavoastra si familia. Compartimentarea acestor apartamente le transforma dintr-un simplu apartament in alegerea optima oricarei familii.

Tipuri de apartamente 3 camere Constanta

Apartamente 3 Camere ConstantaPuteti alege din doua tipuri de apartamente 3 camere Constanta. Acestea difera prin compartimentare si suprafata utila. In functie de necesitatile dumneavoastra si nevoilor dumneavoastra. De asemenea, daca un apartament cu 3 camere vi se pare mare, puteti opta pentru variante mai mici precum apartamente cu doua camere, studouri sau garsoniere.

Plata in transe pentru apartamentele cu 3 camere

Puteti opta pentru plata integrala sau in transe a acestor apartamente 3 camere Constanta. Daca optati pentru plata in transe, puteti alege intre plata in 3 rate, 30% la semnare, 30% cand constructia ajunge „la rosu” si 40% la receptia apartamentului. Iar in cazul platei in doua transe se plateste 5% la semnarea contractului de vanzare-cumparare. Urmatoarea transa fiind de 95% acoperita de creditul ales. Dar acesta va incepe o data cu finalizarea proiectului, la receptia apartamentului. Maurer Residence va pune la dispozitie cele mai bune facilitati pentru dumneavoastra si familia dumneavoastra!

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Avantajele si dezavantajele unei case modulare container V-ati gandit la achizitia unei case modulare container, …

Poarta Brasov

Poarta Brasov

Avantajele oferite de o Poarta Brasov rezistenta O Poarta Brasov rezistenta prezinta eficienta si utilitate …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Puteti sa va orientati catre niste Termopane Brasov de calitate. Veti constata ca …

Leave a Reply