Monday , July 15 2024

Tigla metalica Craiova

Tigla metalica Craiova

Alegerea unei invelitori pentru acoperisul dumneavoastra poate reprezenta o adevarata bataie de cap. In special daca nu stiti foarte multe detalii despre materialele de constructie. Aveti de ales intre mai multe variante: tigla metalica, tigla ceramica, tabla cutata, etc. Andaliza va ofera tigla metalica Craiova pentru acoperisul dumneavoastra.

Tigla metalica Craiova – Descriere

tigla metalica craiovaDeoarece este o parte importanta a casei, acoperisul trebuie sa fie elegant, sa ofere un aspect placut si sa fie durabil. Indiferent daca este o locuinta moderna sau o cladire mai veche, acoperisul trebuie sa se potriveasca. De asemenea, acesta trebuie sa respecte culoarea dar si stilul arhitectural al constructiei.

Tigla metalica Craiova de la Andaliza imbina design-ul modern cu rezistenta sporita pentru o protectie de durata. Datorita compozitiei sale, nu va mai trebui sa te ingrijorezi in legatura cu tiglele sparte sau crapate. Greutatea lor redusa le face mult mai usor de montat si de manevrat, fiind solutia ideala pentru acoperisuri noi.

Avantaje ale tiglei metalice

Profilul inalt dar si suprapunerile speciale asigura o protectie crescuta in fata infiltratiilor, chiar si pentru acoperisurile cu panta mica.

Profilul inalt al tiglei metalice Lindab si suprapunerile speciale ale panourilor asigura protectie 100% la infiltratii chiar si pentru acoperisurile cu panta mica de pana la 14 grade. Ai libertatea de a alege dintre modelele variate pe care firma Andaliza vi le pune la dispozitie. Astfel, veti beneficia de un acoperit frumos, care va rezista generatii intregi de la montarea acestuia.

 

Citeste si...

Case Modulare Container

Case Modulare Container

Avantajele si dezavantajele unei case modulare container V-ati gandit la achizitia unei case modulare container, …

Poarta Brasov

Poarta Brasov

Avantajele oferite de o Poarta Brasov rezistenta O Poarta Brasov rezistenta prezinta eficienta si utilitate …

Termopane Brasov

Termopane Brasov

Termopane Brasov Puteti sa va orientati catre niste Termopane Brasov de calitate. Veti constata ca …

Leave a Reply