Sunday , September 25 2022

Avantajele construirii unei case din lemn

Avantajele construirii unei case din lemn

O casa din lemn reprezinta dorinta unui numar mare de persoane. O astfel de casa reprezinta ceva unic si cu siguranta veti fi incantati mereu de ea. Alegand lemnul ca material, veti constata ca acesta va avea o serie de beneficii. Avand in vedere numeroasele avantaje ale utilizarii lemnului, veti constata ca ati facut o alegere foarte buna de care va veti putea bucura. In cele ce urmeaza va voi prezenta cateva dintre cele mai cunoscute avantaje ale unei case din lemn.

Principalele avantaje ale unei case din lemn

case din lemnRapiditatea cu care poate fi construita o casa este un prim avantaj. Veti vedea ca o casa din lemn de 55-60 de mp va putea fi ridicata in doar cateva zile daca veti dispune de o echipa de 20-25 de oameni. O casa din lemn va fi si destul de calduroasa. Veti vedea ca aceasta va avea niste performante termice si energetice foarte bune, datorita materialului folosit. Lemnul este recunoscut pentru faptul ca mentine caldura foarte bine.

Casa din lemn va salva si foarte mult spatiu. Avand in vedere faptul ca peretii din lemn sunt de doua ori mai subtiri decat cei din alte materiale, va veti putea bucura de un spatiu aditional. Veti mai putea constata ca astfel de case din lemn rezista foarte bine la cutremur. Tinand cont de faptul ca lemnul este un material elastic, acesta va prelua bine miscarile seismice. O casa din lemn va rezista fara probleme la un cutremur de 8 grade pe scara Richter.

Costurile construirii unei case din lemn

Un alt avantaj al structurii din lemn il reprezinta costul. O casa pe structura din lemn de 50-60 de mp va costa in jur de 20.000 de euro. Acest pret este mai mic decat alte structuri mai frecvent intalnite. Trebuie sa mai stiti ca o astfel de casa rezista foarte bine si la incendii. Daca structura este tratata ignifug corect, riscul aparitiei unui incendiu va fi redus.

Citeste si...

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov

Constructii Case Brasov Atunci cand cautati o firma de Constructii Case Brasov, trebuie sa va …

Case De Lemn

Case De Lemn

Case De Lemn Din ce in ce mai mare popularite dobandesc asa numitele Case De …

firme de constructii

Firme de constructii

Firme de constructii Casa dvs. trebuie sa fie perfecta pentru intreaga familie. Aveti nevoie de …

Leave a Reply