Wednesday , June 12 2024

Tabara Ski

Tabara Ski

Bagajul pentru o tabara ski este foarte important. De aceea, fiecare copil trebuie sa se asigure ca bagajul lui contine o serie de obiecte vestimentare si de igiena. Un bagaj complet pentru o tabara de 4-5 zile este compus din: rucsac, bocanci, adidasi, pijama, sosete, tricouri cu maneca scurta si lunga, pulovere sau malete, manusi, costum ski, ochelari ski si trusa de igiena personala.

Pachetul tabara ski include:

Fiecare tabara ski dureaza 5 zile, in care este asigurata cazarea si 4 mese pe zi. In fiecare dintre aceste zile se predau lectii de ski cate cel putin 4 ore/zi. Timpul liber este completat cu jocuri si activitati de cabana, diverse ateliere si relaxare la patinoar. In fiecare zi sunt organizate focuri de tabara si plimbari cu sania trasa de cai.

Echipa

tabara ski

Pe tot parcursul taberelor, copiii sunt monitorizati de personalul calificat si pregatit. Astfel, putem garanta siguranta si dezvoltarea copilului dumneavoastra in timpul taberei.

Taberele sunt organizate incepand cu data de 3 ianuarie 2018 pana la sfarsitul lunii februarie. Copiii care participa la aceste tabere trebuie sa aiba minim 4 ani si maxim 14.

Asa putem asigura ca nu vor exista probleme de intelegere in timpul lectiilor.

 

Citeste si...

Promovare Online

Promovare Online

Promovare Online Prezenta in mediul online a devenit o nevoie in ultimii ani. Deoarece majoritatea …

Servicii Optimizare SEO

Servicii Optimizare SEO

Servicii Optimizare SEO Daca dispuneti deja de un site web, atunci trebuie sa va interesati …

organizare de evenimente

Organizare de evenimente

Organizare de evenimente Cum te poti asigura ca viitorul eveniment pe care trebuie sa il …

Leave a Reply