Monday , July 15 2024

Cazare Brasov

Cazare Brasov

Sunteti in cautarea unui loc de cazare in Brasov? Nici o problema! Hotel Brasov va pune la dispozitie toate facilitatile de care aveti nevoie pentru o sedere de vis. Confortul, relaxarea, profesionalismul si preturile accesibile le puteti intalni la Hotel . Indiferent daca doriti un sejur de relaxare sau in interes de afaceri, aici beneficiati de toate serviciile necesare.

Lantul hotelier dispune de patru hoteluri in Bucuresti, precum si sapte alte hoteluri in Pitesti, Cluj-Napoca, Brasov, Oradea, Sibiu, Iasi si Craiova. Asadar, daca sunteti intr-una din aceste localitati si aveti nevoie de servicii de cazare Brasov, apelati cu incredere la Hotel !

Servicii de cazare Brasov oferite de Hotel

Cazare Brasov

Cele 113 camere pe care Hotel vi le pune la dispozitie sunt variate, special amenajate pentru a fi pe placul oricui. Locatia de cazare Brasov este si ea una deosebita, hotelul fiind amplasat la intrarea in orasul Brasov. Veti avea parte de o priveliste incantatoare catre muntii Bucegi, precum si de aerul proaspat si curat de munte.

Aveti posibilitatea de a alege intre camerele single, double sau apartamente, in functie de necesitatile sau bugetul dumneavoastra. Locurile de cazare nu sunt insa singura facilitate pe care hotelul o pune la dispozitie clientilor. Organizarea de evenimente este de asemenea posibila la Hotela. Cele trei sali de conferinta sunt dotate cu tot ce aveti nevoie pentru buna-desfasurare a unei sedinte. Serviciile de secretariat si conexiunea la internet sunt doar cateva din facilitatile acestor spatii.

Organizare evenimente si cazare in Brasov

De asemenea, organizarea de nunti, botezuri, zile onomastice sau alte evenimente corporate este posibila la Hotel. Cele trei restaurante ale hotelului va ofera numeroase posibilitati de desfasurare a acestui tip de evenimente. Restaurantul Coral are o capacitate de 250 de locuri, fiind cel mai potrivit pentru gazduirea unor evenimente mai ample.
Asadar, indiferent de nevoile dumneavoastra, Hotel Brasov vine in intampinarea lor cu servicii de cea mai buna calitate. Veti avea parte de un sejur fara griji daca veti opta pentru serviciile de cazare Brasov oferite de Hotelul .

 

Citeste si...

Piatra Craiului Trips

Piatra Craiului Trips

Piatra Craiului Trips – The gate to a whole new world of adventures Piatra Craiului …

Complex Turistic Rasnov

Complex Turistic Rasnov

Cine isi petrece vacanta intr-un complex turistic Rasnov? Pentru foarte multe persoane, vacanta intr-un complex …

Cazare Rasnov

Cazare Rasnov

Avantaje Cazare Rasnov la hotel Serviciile de Cazare Rasnov puse la dispozitia oaspetilor sunt excelente. …

Leave a Reply