Wednesday , June 12 2024

Instalarea unui sistem de Climatizare Brasov

Instalatii de climatizare Brasov

Pentru a mentine o aerisire controlata a camerei si un aer proaspat se utilizeaza un sistem de climatizare. Poate fi folosit pentru locuinta proprie dar si la nivel mai larg, de exemplu intr-un hotel sau depozite. Pe plan local, societatea se ocupa de tot ceea ce tine de sistemele de climatizare Brasov.

Climatizarea se refera la combinarea tuturor componentelor necesare asigurarii unei forme de tratare a aerului. Temperatura este controlata sau poate fi coborata, dupa caz, in combinatie cu controlul ventilarii, umiditatii si puritatii aerului.

Instalarea unui sistem de climatizare Brasov

Climatizare BrasovInstalatia de climatizare ajuta la eficientizarea procesului de controlare a temperaturii interioare si a calitatii aerului. Asigura recircularea adecvata a aerului fie ca este combinat sau nu cu un sistem de ventilare.

Este reglementata inspectia sistemelor de climatizarea in Legea nr. 372/2005. In scopul reducerii consumului de energie si al limitarii emisiilor de dioxid de carbon, se prevede inspectia sistemelor de climatizare. Daca au puterea nominala de peste 12 kW se realizeaza la intervale de 5 ani. Inspectia sistemelor de climatizare include evaluarea randamentului si dimensionarea in raport cu necesitatile de climatizare a cladirii. Consumatorii vor fi informati cu privire la imbunatatirea sau inlocuirea sistemului de climatizare si alte solutii posibile.

Specialisti in instalatii

Societatea a fost infiintata in anul 1996 si este certificata ISCIR si ISO 9001:2008. Anii de experienta i-au ajutat sa se dezvolte la un nivel de calitate superior si lucreaza cu personal calificat. Sunt experti in domeniul de instalatii sanitare si obiecte sanitare, ofera instalatii de incalzire si aer conditionat. De asemenea, monteaza si sisteme de ventilatie, climatizare, irigatii si cosuri cu aspect clasic si elegant.

Daca sunteti in cautare de un serviciu complet de climatizare Brasov, apelati la ei. Aveti parte de consultanta, proiectare, montaj si intretinere a sistemelor de climatizare industriala si ambientala oferite de aceasta firma.

 

 

Citeste si...

Firma De Asfaltare

Firma De Asfaltare

Cum ma poate ajuta o firma de asfaltare? Serviciile efectuate de catre o firma de …

Deratizare Zalau

Deratizare Zalau

Este nevoie de deratizare Zalau pentrau eliminarea rozatoarelor? Rozatoarele precum soarecii si sobolanii pot provoca …

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Amenajari Reamenajari Si Renovari Brasov

Ar trebui sa aleg serviciile de amenajari reamenajari si renovari Brasov? Daca doriti sa va …

Leave a Reply