Friday , September 22 2023

Elevator 4 Coloane

Elevator 4 Coloane

Aceste echipamente sunt perfecte pentru orice service auto. Un elevator 4 coloane poate ajuta la efectuarea lucrarilor de reparatii si intretinere a autovehiculelor. Indiferent de masa si dimensiunile autovehiculelor, exista mai multe tipuri de elevatoare auto care se pot adapta perfect cerintelor dumneavoastra. Ridicarea si coborarea autovehiculelor se face cu ajutorul unor cilindri hidraulici. Acestia asigura ridicarea si coborarea stabila a platformelor si autovehiculului.

Actionarea unui elevator 4 coloane

elevator 4 coloane  Noi oferim chiar si Piese Cutie Viteze Camion. Va asteptam cu oferte!

Un elevator este actionat de la distanta tot timpul. Asta pentru a elimina orice fel de accident de munca care ar putea aparea. Toate elevatoarele auto sunt foarte usor de utilizat, fiind nevoie doar de apasarea unui buton pentru ridicare si/sau coborare. De asemenea, elevatoarele auto cu 4 coloane sunt dotate cu dispozitive de siguranta cum ar fi: protectia cablurilor si dispozitive de blocare a cursei, protectie la supratensiune si impotriva ruperii cablurilor. Coloanele unui elevator 4 coloane sunt construite din otel de calitate pentru a rezista in timp. Miscarea celor patru coloane este sincronizata pentru a preveni inclinarea vehiculelor in timpul ridicarii sau a coborarii.

Dimensiunile unui elevator

Nefiind un singur tip de elevatoare auto, acestea pot avea forme si dimensiuni diferite. In functie de capacitatea maxima de ridicare/coborare. Si dimensiunea vehiculelor au un rol important in alegerea unui elevator auto pentru service-ul dvs. In momentul actual, pe piata exista foarte multe modele perfecte pentru orice service. Latimea acestora putand ajunge pana la 4500mm, iar lungimea ajungand pana la 7000mm. Vorbind de un elevator 4 coloane de dimensiuni mari, si capacitatea de ridicare este ridicata, ajungand pana la 6,5-7 tone.

Atentie insa la achizitionarea unui astfel de elevator auto. Dupa ce v-ati orientat si informat cu privire la ce aveti nevoie, discutati tot timpul cu un specialist in domeniu care va poate ghida in ceea ce doriti.

Citeste si...

ITP Brasov

ITP Brasov

ITP Brasov Un ITP Brasov cat se poate de bun va fi indicat pentru voi. …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Este o idee foarte buna sa alegeti un serviciu bun de …

Vulcanizare Mobila Brasov

Vulcanizare Mobila Brasov

Vulcanizare Mobila Brasov Un serviciu bun de Vulcanizare Mobila Brasov este alegerea cea mai ideala. …

Leave a Reply