Monday , July 15 2024

Folii Auto Omologate

Folii Auto Omologate

Foliile auto au devenit mai mult decat un moft. Daca la inceput erau utilizate doar pentru a creea intimitate in interiorul masinii, in prezent acestea au un rol mult mai important. Deservesc pentru siguranta si confort.

Daca apelati la folii auto omologate este indicat sa mergeti la specialisti pentru a le monta. Astfel aveti siguranta ca sunt montate corespunzator si garantie in caz de deteriorari.

Glass Tuning – montator exclusiv in Brasov de folii auto omologate

Folii Auto Omologate

Cand se apropie perioada calduroasa, deja va ganditi la drumurile cu masina ca la un mare inconvenient. Trebuie sa circulati cu gemurile deschise, sa porniti aerul conditionat ceea ce poate duce la afectarea starii de sanatate. Daca deplasarea cu mijloace de transport in comun nu poate fi o optiune, atunci exista o solutie pentru remedierea problemei.

Glass Tuning din Brasov ofera solutia ideala: aplicarea de folii auto omologate pe geamurile masinilor. Lucreaza de 10 ani in acest domeniu, avand deci o vasta experienta si acumuland cunostinte suficiente.

Colaboreaza cu Llumar care este la ora actuala cea mai cunoscuta folie auto din lume. Este proiectata pentru a conferi eleganta, performanta, protectie si design.

Caracteristicile foliei auto Llumar

Folia Llumar este alcatuita din 6 straturi, doua dintre acestea sunt special utilizate impotriva razelor UV si pentru protectie solara. Montarea foliilor diminueaza lumina orbitoare, caldura excesiva si opreste procesul de decolorare a interiorului masinii datorat razelor solare. Se mentine o temperatura confortabila in interior atat vara cat si iarna. Au un factor de protectie de 77% vara, deoarece caldura este blocata la nivelul geamului, mentinand racoare in interior. Iarna pierderea caldurii este redusa cu 35% prin reflectarea acesteia inapoi in interior.

Peste 20 000 de clienti au apelat la Glass Tuning pentru montarea foliilor auto ce protejeaza impotriva caldurii si a luminii excesive. Acest numar considerabil de clienti multumiti si raportul calitate-pret pot fi considerate portofoliu ce ii recomanda.

Citeste si...

Verificare Masina Brasov

Verificare Masina Brasov

Verificare Masina Brasov Un serviciu de Verificare Masina Brasov este indicat. Va veti bucura asadar …

ITP Brasov

ITP Brasov

ITP Brasov Un ITP Brasov cat se poate de bun va fi indicat pentru voi. …

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov

Reparatii Sistem Suspensii Brasov Este o idee foarte buna sa alegeti un serviciu bun de …

Leave a Reply