Wednesday , June 12 2024

Curs de nastere pentru tatici

Curs de nastere pentru tatici

Prezenta activa a tatalui in timpul sarcinii si al nasterii devine din ce in ce mai populara. Pentru ca tatal sa fie alaturi de partenera in timpul travaliului, el nu trebuie neaparat sa participle la momentul expulziei. Este suficienta prezenta lui pentru o scurta perioada de timp. Ajutorul ce vine din acest mesaj de sprijin inseamna enorm pentru viitoarea mamica. Chiar si participarea la un curs de nastere pentru tatici este o dovada de sustinere.

Curs de nastere pentru tatici bun pentru mamici

Curs de nastere pentru tatici

O femeie ce simte implicarea sotului sau va trece mult mai usor peste greutatile reprezentate de sarcina. Daca vrei totusi ca sotul sa iti fie alaturi in sala de nastere, e o idee buna sa te insoteasca la cursuri prenatale. Asa va intelege mai usor metodele prin care te va putea ajuta in timpul travaliului. De asemenea, un curs de nastere pentru tatici ii poate invata despre exercitiile de relaxare pe care le puteti face impreuna. Astfel, va deveni mai increzator sit u vei putea fi sugra ca nu se va pierde cu firea pe parcurs.

Prin obtinerea unui atestat de absolvire al unui curs de puericultura, tatal unui nou-nascut va putea beneficia de 15 zile de concediu platit. In cadrul cursului, viitorul tatic invata despre nastere, despre cum decurge travaliul si care este rolul lui in familie.

Lectii despre ingrijirea bebelusului si nevoile acestuia vor fi incluse. La final, acestia vor primi un certificat care atesta ca sunt pregatiti sa isi creasca copilul.

Scopul principal al acestui curs

Scopul cursului este acela de a implica tatii in mod activ in cresterea copiilor. Prin participarea la nasterea propriu-zisa se creeaza o legatura stransa pentru noua familie. Mai multe despre acest curs de nastere pentru tatici puteti afla. Aceasta este specializata in tot ceea ce tine de sarcina si de nastere in general.

La final, insa, decizia participarii tatalui la nastere apartine cuplului si trebuie respectata ca atare. Chiar daca tatal nu va asista la nasterea propriu-zisa, el poate sa isi insoteasca partenera la cursurile speciale.

 

Citeste si...

Cosmetice Online

Cosmetice Online

Vrei sa comanzi si tu Cosmetice Online? A face reclama pentru gama extinsa de Cosmetice …

Produse Italia

Produse Italia

De ce sa alegi Produse Italia? Gama de Produse Italia ofera beneficii maxime. Cele mai …

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti

Gradinita Bucuresti Puteti avea in vedere o Gradinita Bucuresti de calitate. Exista multe astfel de …

Leave a Reply