Wednesday , June 12 2024

Identitate Vizuala

Identitate Vizuala

Identitate Vizuala

Identitatea vizuala poate fi definita ca fiind un set de reguli si recomandari ce se pot aplica in procesul de dezvoltare a unor elemente vizuale fundamentale pentru recunoasterea unui brand.
Existenta unor astfel de reguli asigura o dezvoltare constanta si armonioasa a imaginii brandului pe care incercati sa il promovati.
Astfel de elemente pot fi realizate colaborand cu o echipa specializata in realizare identitate vizuala, precum echipa care formeaza agentia CIDEV Concept.
Intreaga echipa va lucra intens la obtinerea tuturor avantajelor care pot aparea de pe urma crearii unor elemente de identitate vizuala.

Importanta unui logo bine realizat

Logo-ul reprezinta elementul cel mai important care contribuie la formarea identitatii vizuale. Este cel care cuprinde intregul concept creativ al brandului sau cel putin asta ar trebui sa urmareasca. Realizarea unui logo creativ si unic va ramane mult mai repde in mintea consumatorilor. Logo-ul se afla in centrul a tot ce semnifica brandul. Grafica pentru un logo este un proces care implica creativitate si experienta. Acesta este un motiv in plus pentru care ar trebui sa apelati la o agentie de publicitate. Aceasta se va ocupa de intreaga identitate vizuala. Expertii in domeniu va pot ajuta si cu idei referitoare la cum sa exprimati mai bine conceptul creativ.

Elementele ale identitatii vizuale

Alte elemente de identitate vizuala care pot asigura o comunicare eficienta a conceptului pe care brandul dvs. il are sunt materialele promotionale. Cartile de vizita, pliantele, brosurile, revistele, flyerele etc. reprezinta instrumente de promovare si de identificare a companiei. In plus, astfel de elemente promotionale ajuta consumatorul sa inteleaga mai bine ce fel de servicii ofera brandul dvs. Majoritatea contin informatii suplimentare referitoare la serviciile sau produsele oferite de un brand. Important este ca oamenii sa stie cu ce sa asocieze respectivele elemente vizuale atunci cand le intalnesc.

O echipa cu experienta si a carei principala caracteristica este creativitatea va reusi sa realizeze astfel de elemente in mod corect.

 

Citeste si...

Colete Italia

Colete Italia

Colete Italia Multa lume doreste sa trimita colete in Italia sau din Italia spre Romania. …

Transport Marfa International

Transport Marfa International

Transport Marfa International Daca esti in cautarea unei firme de Transport Marfa International, atunci esti …

livrare colete

Livrare colete

Livrare colete Acum este mult mai usor sa le trimiteti pachete celor dragi de acasa …

Leave a Reply